grillowany hamburger

Grillowane mini hamburgery z kolendrą

Innowacyjne podejście do znanych potraw wprowadza urozmaicenie w diecie. Sprawdź aromatyczne grillowane mini hamburgery, które odniosą sukces na każdej letniej imprezie!

Składniki:

Przygotowanie:

  1. Wszystkie składniki wymieszaj i wyrób na gładką masę.
  2. Zwilż dłonie w zimnej wodzie i formuj niewielkie hamburgery.
  3. Kotleciki można przygotować na kilka sposobów: upiec na grillu, upiec w piekarniku w 180 stopniach, usmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu na patelni grillowej.

Podawaj z kaszą i ulubioną sałatką lub w bułce do hamburgerów z sałatą i sosem czosnkowym.

Przepis inspirowany książką: „Potrawy z grilla Siostry Marii”.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *